جهش تولید | شنبه، ۳ آبان ۱۳۹۹

گوشت و لوبیا - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

گوشت و لوبیا

Loading the player...


گوشت و لوبیا یک نمونه از غذاهای سنتی است که در دیگ های مسی   پخته می شده است اسم این دیگ های مسی را برمه می گفته اند. هم چنین آب این غذا همراه با نان تازه ترید شده و سرو می شوددر شهر   قمصر کاشان   در قدیم نوعی گوشت ولوبیاپخته می شده است که در دیگ های مسی به نام برمه پخته می شده است وآنرا در تنور یا آتش زیادی    می گذاشته اند و برنج وشوید را هم جدا گانه می پخته اند و     پس از   آماده شدن در مجمع های بزرگ برنج وشوید   را می ریخته اند و  بعد از آن گوشت ولوبیارا  بر روی آن می ریخته اند وبا نان خانگی محلی وترشی خوشمزه قمصری نوش جان می کرده اند    در این غذای قمصری گوشت زیاد ولوبیا وپیاز  وادویه و   همچنین برنج وشوید  مواد اصلی بوده است این غذا را اکنون نیز می پزنددرشهر خوش آب وهوا ی قمصرگوشت ولوبیا هم خوردنی است