جهش تولید | یک‌شنبه، ۱۱ خرداد ۱۳۹۹

کوکوی ذرت مکزیکی - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

کوکوی ذرت مکزیکی

Loading the player...

مواد لازم برای تهیه کوکوی ذرت مکزیکی

آرد گندم       ۱۵۰ گرم

گوجه فرنگی     ۱ الی ۸ عدد

ذرت پخته      ۱ پیمانه

شیر       ۱۵۰ میلی متر

پیازچه       ۵ الی ۶ شاخه

تخم مرغ         ۲ عدد

ریحان         ۵ شاخه

جعفری       ۵ شاخه

روغن زیتون       ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری

بکینگ پودر       ۲ قاشق چایخوری

طرز تهیه کوکوی ذرت مکزیکی

تخم مرغها را هم میزنیم تا زمانی که حباب بزند ، شیر و بکینگ پودر را اضافه کرده و هم میزنیم ، آرد را به مواد اضافه نموده و مخلوط میکنیم و سپس ذرت را اضافه میکنیم . پیازچه ها و جعفری را ریز خرد کرده و با مواد مخلوط میکنیم. کمی نمک هم به مواد می افزایم .

مایع را با قاشق درون تابه میریزیم تا سرخ شده  و طلایی شود

گوجه فرنگی ها را از وسط نصف کرده و به آنها نمک و فلفل سیاه اضافه کرده و در روغن زیتون سرخ میکنیم . و کناز کتلت ها در ظرف سرو کرده و با برگهای ریحان تزئین میکنیم