جهش تولید | یک‌شنبه، ۴ آبان ۱۳۹۹

کلوچه کاشان - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

کلوچه کاشان

Loading the player...


کلوچه کاشان شیرینی منحصر بفردی است که از سه نسل پیش در کاشان تهیه می شده است .این کلوچه بی مغز را با آرد سبوس دار تهیه می کنند وآرد آن را در آسیابهای آبی آماده می کنند .
کلوچه سنتی کاشان ماندگاری بالا دارد وبسیار مقوی است وبسته به مصرف روغن حیوانی تنها یا روغن حیوانی وگیاهی وروغن گیاهی تنها به سه نوع تقسیم می شود .
طرز تهیه آن :آرد کلوچه وشکر که قبلا با آب مخلوط شده  را با روغن مخلوط کرده در دستگاه همزن ریخته تا خمیر به عمل آید ومغز پسته بر روی آن می ریزندوبه آن شکل می دهند وبر روی آ ن تزیین می کنند  ودر کوره 150تا 20دقیقه حرارت می دهند .