جهش تولید | دوشنبه، ۵ آبان ۱۳۹۹

کلوچه زنجبیلی - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

کلوچه زنجبیلی

Loading the player...

مواد لازم براي تهيه کلوچه رنجبيلي  روغن جامد 150 گرم - کره 50 گرم - پودر قند 200 گرم - آرد 500 تا 600 گرم -تخم مرغ 3 عدد - ماست 170 گرم - شير 50 ميلي ليتر - پودر زنجبيل 1 قاشق مربا خوري - جوش شيرين يک قاشق چايخوري - مايه خمير نصف قاشق چاي خوري - کنجد به ميزان لازم -مواد رويه : زرده تخم مرغ 1 عدد - زعفران مقداري - روغن مايع يک قاشق چاي خوري -مواد مياني : گردو 150 گرم - شکر 100 گرم - دارچين يک قاشق مربا خوري  روش تهيه: ابتدا روغن و کره و پودر قند و پودر زنجبيل را مخلوط مي کنيم وبا همزن بمدت يک دقيقه هم ميزنيم و سپس تخم مرغ را اضافه مي کنيم و به مدت 3 دقيقه هم مي زنيم و در ادامه آب ماست را مي گيريم و با شير به مواد اضافه مي کنيم و مهم ميزنيم ودر ادامه خمير مايه را بايک قاشق آب به مواد اضافه کرده و همچنين جوش شيرين را نيز اضافه مي کنيم و هم ميزنيم سپس آراد را اضافه مي کنيم تا خمير شکل بگيرد و يک تکه از خکير را برميداريم و در ميان آن مواد مياني که پودر شده را قرار مي دهيم و بعد بر روي کلوچه با محلول زعفران و روغن و زرده مي ماليم و در درون فر قرار مي دهيم تا کلوچه پخته شود