رونق تولید ملی | یک‌شنبه، ۶ بهمن ۱۳۹۸

کسالیداس هندی - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

کسالیداس هندی

Loading the player...

کسادیلاس هندی                                                                                                                                                           مواد لازم برای تهیه کسادیلاس هندی

این مقدار مواد برای ۱۰ نفر کافی میباشد

سیب زمینی پخته    ۲ عدد

کدوبادنجان   ۲ عدد

زیتون بدون هسته    ۳۰ عدد

قارچ   ۸الی۱۰ عدد

گشنیز   ۲۰ شاخه

نان لواش یا تافتون نازک    به میزان لازم

پنیر پیتزا    ۱ بسته

 

 

طرز تهیه کسالیداس هندی

کسالیداس در حقیقت یک غذای مکزیکی است که یک آشپز خوش ذوق هندی ، نمونه ی هندی آن را درست کرده که ما به شما آموزش میدهیم.

کدو  و سیب زمینی پخته را درشت رنده میکنیم ، قارچها و زیتون را جداگانه با خوردکن دستی یا برقی خورد کرده و به مواد قبلی اضافه میکنیم .

گشنیزها را خورد کرده و به مواد اضافه میکنیم و مواد را به آرامی با هم مخلوط میکنیم در انتها پنیر پیتزا ، نمک و فلفل مواد را هم اضافه کرده و مخلوط میکنیم .

یک تابه با کف کاملا تخت را روی شعله میگذاریم تا کاملا داغ شود ، سپس یک تکه نان مربعی برداشته و نیمی از آن را کف تابه میگذاریم سپس مقداری از مواد را داخل آن ریخته و نیمه ی دیگر نان را روی مواد برگردانده و با دست یا کف گیر رویش را خوب فشار میدهیم.

این حرارت پنیر را کاملا باز میکند و باعث چسبیدن مواد به نان میشود ، بعد از حدود ۳۰ ثانیه نان را برگردانده و دوباره رویش را فشار میدهیم. هر چقدر تابه داغ تر شود سرعت پشت و رو کردن نان هم بیشتر میشود تا زمانی که پنیر کاملا آب شده باشد. زمانی که با دست حس کردید مواد داخل نان کاملا نرم شده نشان دهنده ی آب شدن پنیر است .حالا نان را از ماهیتابه برداشته و برش میزنیم

نانی که استفاده میکنیم باید کاملا نرم باشد