جهش تولید | یک‌شنبه، ۴ آبان ۱۳۹۹

کاچی - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

کاچی

Loading the player...

یکی از غذاهای سنتی که در گذشته بیشتر در ماه رمضان در شهر  دستگرد برخوا راصفهان   درست می شده  کاچی بوده است .این غذای خوشمزه را از آرد گندم یا ذرت درست می کردند .
آرد گندم یا ذرت را آسیاب می کردند وبا آب می پختند .وکمی نمک و زرد چوبه به آ ن می افزودند  بعد جدای از آن پیاز سرخ می کردند  وبا گو شت ریز شده  ،تفت می دادند و ادویه به  آن می زدند   وسرخ می کردند  وقتی کاچی اماده می شد کاجی را در   سینی بزرگ  ریخته و    وسط آن را مثل قلعه ای باز می کردند وگوشت و پیاز داغ را در وسط آن می ریختند   ودر هنگام افطار با انگشت کمی از آن را با کاچی همرا ه کرده می خوردند.