جهش تولید | جمعه، ۹ آبان ۱۳۹۹

کاسنی - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

کاسنی

Loading the player...

Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:8.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:107%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:Arial; mso-bidi-theme-font:minor-bidi;}

این گیاه تقویت کننده قلب ، کلیه و کبد است . گیاهی ست علفی ، پایا به ارتفاع نیم تا یک و نیم متر . ریشه ای تهی و دراز و به رنگ قهوه ای دارد . برگهای آن متناوب و پوشیده از تارهای فراوان در اطراف و گلبرگهای میانی ست . قسمت مورد استفاده کاسنی ، برگ ، ریشه و دانه های آن است . کاسنی باز کننده و حمل کننده ماده بیماری کبدی ست . اگر آب پخته کاسنی را با سکنجبین میل شود بهترین داروی تب های طولانی و مداوم است .