جهش تولید | چهارشنبه، ۷ آبان ۱۳۹۹

پیش غذا با قارچ - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

پیش غذا با قارچ

Loading the player...

مواد لازم : قارچ متوسط نیم کیلو سیب زمینی پخته شده 1 عدد خیارشور 2 عدد ماست چکیده 4 قاشق غذا خوری تخم مرغ 1 عدد آرد سوخاری نصف پیمانه پنیر پیتزا نصف پیمانه فلفل دلمه ای 1 عدد کالباس 200 گرم .

برای طعم دار کردن قارچ آنه را به مدت 10 دقیقه در آبلیمو بگذارید .

# قارچ سوخاری :

قارچ ها را در آرد سفید سپس در تخم مرغ و در آخر در آرد سوخاری قرار داده ، پس از استراحتی کوتاه در یخچال آنها را سرخ کنید .

# قارچ اسپایسی :

قارچ ها را در آرد سفید سپس در آب سرد و در آخر در مخلوط پودر کنتاکی و آرد سوخاری قرار داده ، پس از استراحتی کوتاه در یخچال آنها را سرخ کنید .

# کاناپ قارچ :

پایه قارچ را جدا کرده و درون آن را کمی می تراشیم و از مخلوط سیب زمینی ، خیار شور و ماست آنها را پر و سرو می کنیم .

# قارچ تنوری :

پایه قارچ را جدا کرده و درون آن را کمی می تراشیم و آن را با کالباس خرد شده و فلفل دلمه ای پر کرده روی آن پنیر پیتزا ریخته و درون فر می گذاریم .