جهش تولید | یک‌شنبه، ۱۱ خرداد ۱۳۹۹

پیتزای بادمجان و کنجد - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

پیتزای بادمجان و کنجد

Loading the player...

پیتزای بادمجان و کنجد

آرد گندم       ۵۰۰ گرم

آب گرم      ۳۰۰ میلی لیتر

ماست موسیر       ۲ قاشق غذاخوری

روغن زیتون      ۱ الی ۲ قاشق غذاخوری

بکینگ پودر      ۲ قاشق مرباخوری

نمک     ۱ قاشق چایخوری

شکر     ۱ قاشق مرباخوری

 

مواد پیتزای بادمجان و کنجد

بادمجان حلقه شده       ۳ عدد

فلفل دلمه ای قرمز     ۱ عدد

جعفری       ۵ شاخه

کنجد خام        ۲ قاشق غذاخوری

زعفران دم کرده      ۲ قاشق غذاخوری

پودر سیر      ۱ قاشق غذاخوری

دارچین      ۱ قاشق چایخوری

پنیر پیتزای تی اس تی       ۱ بسته

طرز تهیه پیتزای بادمجان و کنجد

در آب داغ  ،   نمک ، بکینگ پودر ، روغن زیتون و شکر را حل نموده و به آرد و ماست موسیر اضافه کرده و هم میزنیم . سپس با کمی آرد (  حدود ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری ) خمیر را ورز میدهیم تا زمانی که دیگر به دست نچسبد . خمیر را داخل نایلون میگذاریم و اجازه میدهیم در دمای آشپزخانه استراحت کند تا پف کرده و حجیم شود.

بادمجان های حلقه شده را درون سینی فر گذاشته کمی روغن رویش اسپری میکنیم و کمی نمک میزنیم و درون فر با حرارت دو طرفه به مدت ۱۵ دقیقه با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد میگذاریم تا گریل شود .

برای تهیه سس فلفل دلمه ای ، زعفران ، روغن زیتون ، دارچین ، پودر سیر را با هم میکس میکنیم .

کمی روغن کف سینی فر میزنیم ، خمیر حجیم شده داخل سینی فر پهن میکنیم ( خمیر این پیتزا زخیم است ) سس را روی خمیر میکشیم و رویش پنیر پیتزا و سپس کمی کنجد و بعد بادمجان ها را به صورت لایه لایه روی خمیر میگذاریم  و دوباره روی بادنجان را پنیر و کنجد میریزیم  با کمی سس رویش را تزئین میکنیم.

پیتزا را کف فر گذاشته ، با حرارت دوطرفه ، ۲۵ تا ۳۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد و در پایان کمی جعفری روی پیتزا میگذاریم.

 

نکات لازم برای تهیه پیتزای بادمجان و کنجد

ماستی که استفاده میکنید به هیچ عنوان ترش نباشد

بادمجان ها را حلقه کرده و درون آب میخوابانیم تا زمانی که حالت معقر به خودشان بگیرند ، در اینصورت روغن کمتری جذب میکنند