جهش تولید | شنبه، ۳ آبان ۱۳۹۹

پونه - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

پونه

Loading the player...






پونه از خانواده نعنایان است که به هضم غذا کمک بسیاری می کند همچنین پونه برای دستگاه گوارش بسیار مفید بوده . از موادی که بسیار در پونه یافت می شود آنتی اکسیدانها هستند که این مواد با رادیکالهای آزاد مقابله می کنند . رادیکالهای آزاد به موادی گفته می شود که روی سلولها قرار گرفته و به روشهای مختلف باعث تخریب سلولهای مختلف می شوند و عامل اصلی سرطان در بدن هستند . مصرف پونه به دلیل فیبر بالایی که دارد برای افراد دیابتی توصیه می شود چرا که فیبر در این سبزی باعث می شود تا جذب غذا به آرامی انجام شود و مقدار قند خون به آرامی افزایش یابد