جهش تولید | یک‌شنبه، ۱۱ خرداد ۱۳۹۹

پلوی لبو - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

پلوی لبو

Loading the player...

در فصل پاییز و زمستان که امکان خرید و دسترسی آسان‌تر به چغندر یا لبو زیاد‌تر است، بهتر دیدیم طرز تهیه پلوی متفاوتی را با نام « پلوی لبو » آموزش دهیم و یک بار امتحان کردن آن را حداقل از باب ایجاد تنوع غذایی به شما پیشنهاد دهیم.

 

مواد لازم :

 مرغ پخته و ریز خرد شده

نصف یک عدد

 لبو پخته و خرد شده

چهار عدد

اسفناج پخته شده

 ۱۰۰ گرم

 برنج آبکش شده

 سه پیمانه

 پیاز سرخ شده

یک عدد

زعفران ساییده شده

یک قاشق غذاخوری

نمک، فلفل و روغن

به میزان لازم

 


طرز تهیه :
مرغ را همراه پیاز، نمک و فلفل کمی تفت می‌دهیم و لبو‌ها را به صورت دلخواه خرد می‌کنیم.


اسفناج‌ها را می‌گذاریم کمی نرم شوند. ( اسفناج‌ها نیازی به پخت زیاد ندارند )
درون یک قابلمه تمام مواد را به صورت لایه‌لایه به برنج آبکش شده افزوده، مقداری از برنج را زعفرانی کرده و می‌گذاریم تا برنج دم بکشد.


به خاطر اینکه لبو‌ها له نشوند، پس از اینکه مواد را لابه‌لای برنج قرار دادیم لبو را نیز روی آن اضافه می‌کنیم، چون موقع مخلوط کردن لبو له می‌شود، بهتر است که جداگانه به برنج اضافه شود

مرغ پخته و ریش ریش شده ۴ تکه
لبو پخته و خرد شده ۴ عدد
اسفناج پخته شده ۱۰۰ گرم
برنج ۳ پیمانه
پیاز ۱ عدد
نمک و فلفل و روغن به میزان لازم

طرز تهیه
مرغ پخته و ریش ریش شده رو به همراه پیاز و نمک و فلفل تفت بدید تا کمی سرخ بشن.
لبوهای پخته رو حلقه ای برش بدید.
برنج رو به روش کته یا آبکش آماده کنید. مرغ و اسفناج رو به صورت لایه ای مابین برنج بذارید و در آخر هم روی پلو, لبوهای پخته رو بذارید و اجازه بدید تا پلو دم بیاد و بعد سرو کنید.

نکات

  • لبو رو اگر مابین برنج قرار بدید ممکنه موقع  کشیدن پلو, خرد بشه.
  • آب اسفناج رو حسابی بگیرید تا پلوی شما له نشه!