جهش تولید | شنبه، ۳ آبان ۱۳۹۹

پسته پلو - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

پسته پلو

Loading the player...

مواد لازم:
برنج    3پيمانه
مغز پسته تازه    2پيمانه
شويد خشك    1دوم پيمانه
زعفران سائيده    1قاشق غذاخوري
كره يا روغن كنجد    1پيمانه
نمك    4قاشق سوپخوري
فلفل قرمز    1دوم قاشق چايخوري
مرغ 4تكه
هويج    1عدد
سير    1عدد
برگ بو    1عدد
پياز رنده شده    1عدد
طرز تهيه:
برنج را پاك كنيد و بشوئيد. با 3 قاشق سوپخوري نمك خيس كنيد در اين زمان مرغ را كمي نمك بزنيد و با كره يا روغن در تابه‌اي قرار دهيد تا سرخ شود، سپس سير، پياز، برگ بو و هويج را همراه فلفل قرمز و كمي زعفران كنار مرغ قرار دهيد و 1پيمانه آب داخل مرغ بريزيد و اجازه دهيد با حرارت ملايم بپزد هر وقت آب مرغ كم شد اما مرغ نپخت مقداري آب داخل آن بريزيد در اين حين برنج را به روش چلويي ساده آبكش كنيد و شويد و پسته را در آبكش با آن مخلوط كنيد و پلو را دم كنيد پس از آنكه بخار برنج خارج شد زعفران را همراه 2قاشق سوپخوري گلاب دم كنيد همراه 1دوم پيمانه روغن روي پلو بدهيد و اجازه دهيد پلو دم بكشد در آخر پلو را در ديس بكشيد و تكه‌هاي مرغ را اطراف آن قرار دهيد.