رونق تولید ملی | سه‌شنبه، ۳۰ مهر ۱۳۹۸

پاستای تنوری مرغ و قارچ - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

پاستای تنوری مرغ و قارچ

Loading the player...

مواد لازم برای تهیه پاستای تنوری مرغ و قارچ : پیاز متوسط 1 عدد - روغن زیتون به مقدار لازم - 2 حبه سیر - سینه مرغ یک عدد - فلفل دلمه ای 1 عدد - قارچ :250 گرم - پاستا 300 گرم - جعفری - نمک - فلفل - آویشن - پودر نان و پنیر پارمسان یا پنیر پیتزا روش تهیه: پیاز را نگینی خرد می کنیم و با روغن زیتون تفت میدهیم تا نرم شود . سپس دو حبه سیر خرد شده را هم به پیاز اضافه می کنیم . سپس سینه مرغ را که از قبل پخته ایم را به سیر و پیاز تفت داده شده اضافه می کنیم . فلفل دلمه ای نگینی خرد شده را با مرغ و پیاز و سیر تفت می دهیم سپس قارچ را اضافه می کنیم . پاستا را مثل ماکارونی می پزیم و سپس به مواد اضافه می کنیم در نهایت جعفری را اضافه می کنیم . پودر نان و پنیر پارمسان را با هم مخلوط می کنیم و روی غذا زا با آن می پوشانیم و در فر درجه 180 درجه می گذاریم به مدت 20-25 دقیقه قرار می دهیم.