جهش تولید | شنبه، ۳ آبان ۱۳۹۹

نوروز در خور - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

نوروز در خور

Loading the player...

آ



نوروز در خور وبیابانک
درروزهای نوروز  مردم  خور با  هم آشتی  می کنند وبه  دید  و باز دید    همد یگر می روند   در سر سفره نوروز  از آجیل محلی استفاده می کنند   با  انجیر و بادام  و بادام  کوهی  و بنه  وگردو   از مهمان های خود پذیرایی می کنند مردم شهرخور     یک غذای محلی هم دارند که  به آن  چنگاله  می گویند و آن را از گندم وادویه جات و خرمای زرد تهیه می کنند  وبه  آ ن  زنجفیل و دارچین  اضافه می کنند وبه شادی مشغول می شوند



Nowruz in Khoor
Nowruz days in the khor   city, and see fit to reconciled with the see the that the other Empathy
Nowruz over the table at the local nuts and and peanuts and almonds, with fig and walnut corms and their guests are welcome   City people are appropriate to a local food Chngalh say that it dates from wheat and spices and ginger and cinnamon yellow cater to varying and adds to happiness are busy