جهش تولید | دوشنبه، ۵ آبان ۱۳۹۹

نمک عامل فشارخون - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

نمک عامل فشارخون

Loading the player...


پرفشاری خون یا فشار خون یکی از عوامل یبمار یهای قلبی وعروقی است واولین عامل اصلی مرگ ومیر در جهان شناخته  شده است وشیوع آن روز به روز افزایش  می یابد .
طبق تحقیقات پژوهشکده قلب وعروق اصفهان از سال 1379تاکنون   میزان  خطر فشار خون مهمترین عامل مرگ بوده است .به این خاطر کنترل آن بسیار حائز اهمیت می باشد .تغذیه نقش بسیار مهمی در کنترل فشار خون دارد. فست فود ها یکی از منابع سرشار از نمک وسدیم هستند. همچنین در غذاهای آماده مانند کنسروها باید دقت کرد. از  موادی که دارای نگهدارنده حاوی سدیم است کمتر استفاده بشود .سدیم در حقیقت عامل افزایش دهنده فشار خون است . پنیر های فله ای ،چیبس ، بیسکویت وانواع  سس ها  وشوریجات منابع غذایی دارای نمک وسدیم هستند که باید مصرف آنهارا محدود تر کرد.از فست فود هایی که دارای سبزیجات است بهتر است استفاده شود .یک فرد سالم در یک روز نباید بیش از پنج گرم نمک استفاده کند .