جهش تولید | شنبه، ۳ آبان ۱۳۹۹

نان کاکلی - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

نان کاکلی

Loading the player...

در شهر های  دیزیچه  و کرکوند در استان اصفهان در ماه  محرم و صفر  نان  کاکولی     طبخ  می کنند  نان کاکولی را  با  آرد گندم   و   شیر گاو  و ادویه  مثل  زرد چوبه  و روغن   درست می کنند روغن را داغ می کنند  و ادویه را به  آن اضافه می  کنند بعد آن را داخل شیر  می ریزند بعد  می گذارند  تا  خمیر  بر بیاید  و آماده  پخت  شودبعد  کنجد  و شنبلیله به خمیر اضافه می کنند  و خمیر را  به صورت  کاکول ذرت  در می آورند
بعد کنجد و  شنبلیله  و گردو به  ان  می افزایند  و خمیر را   پهن می کنند   وبه   تنور  می زنند  تا پخته شودبعضی افراد به آن بادیانه وشکر هم اضافه می کننداین نا ن را  در ماه محرم و به صورت  نذری  به مردم  محل هدیه می دهند

Dyzycheh and Karkvand cities in Isfahan province during Muharram and Safar are cooking bread milk with turmeric and KakvlyKakvly bread wheat flour and oil dressing like they make
Hot oil and seasonings are added to the milk then pour
Then add flour and milk to make dough. Bake until the dough is ready to go the next step Add the sesame seeds and fenugreek batter and dough to make corn Kakoly After that add the walnuts and sesame seeds and fenugreek are flattened dough and baked in Tanur until they areIt also adds some hard Badyanh
It's not bad in the month of Muharram and the votive gift to the people