جهش تولید | چهارشنبه، ۷ آبان ۱۳۹۹

نان مارمالادی - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

نان مارمالادی

Loading the player...

مواد لازم:کره نرم و خرد شده=185 گرموانیل=4/1 قاشق چایخوریشکر=165 گرمزرده تخم مرغ=2 عددپودر بادام=60 گرم یا نصف پیمانهآرد=225 گرم یا یک و نیم پیمانهبیکینگ

پودر=نصف قاشق چایخوریمارمالاد تمشک یا زردآلو=4 قاشق غذاخوریرنده پوست لیموترش=1 قاشق چایخوری

طرز تهیه:1. فر را با حرارت 160 درجه سانتیگراد گرم کنید.2. کره،وانیل،شکر و زرده ها را در یک کاسه متوسط به کمک همزن برقی فقط تا حدی که با هم مخلوط شوند بزنید. پودر

بادام را اضافه کنید. آرد و بیکینگ پودر را با هم الک کرده و با سایر مواد کاملا مخلوط نمایید.3. از مایه به اندازه یک قاشق چایخوری برداشته و در دستتان گرد کنید و به فاصله 5

سانتی متر از یکدیگر در سینی قرار دهید(سینی نیاز به چرب کردن ندارد)4. با دسته یک قاشق چوبی یا با نوک انگشت حفره کوچکی به عمق یک سانتیمتر و پهنای یک و نیم سانتیمتر

روی هر یک از شیرینی ها ایجاد کنید.5. مارمالاد را با رنده پوست لیموترش مخلوط کرده و به کمک یک قاشق چایخوری یا یک قیف کاغذی داخل حفره ها را پر کنید. 6. شیرینی ها را

به مدت 20 تا 25 دقیقه در فر قرار داده و بعد از پخت در سینی خنک کنید.این شیرینی در ظرف دردار تا 3 هفته قابل نگهداری است.