رونق تولید ملی | دوشنبه، ۲۹ مهر ۱۳۹۸

نان خرمایی - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

نان خرمایی

Loading the player...

مواد لازم :
آرد سفید  نیم کیلو
کره ی گیاهی  250 گرم
ماست  250 گرم
نمک  یک قاشق چای خوری
بیکینگ پودر  یک قاشق مرباخوری
خرمای بدون هسته  نیم کیلو
پودر مغز گردو، بادام، پسته و کنجد  از هر کدام دو قاشق غذاخوری
دارچین  یک قاشق چای خوری
زعفران آب شده  یک قاشق مرباخوری

طرز تهیه :
- خرماهای بدن هسته را چرخ یا له کنید.
- کره را کمی روی حرارت آب کنید.
- ماست را با بیکینگ پودر و زعفران و کره ی آب شده مخلوط کنید.
- آرد را پس از الک کردن کم کم به همراه وانیل به مخلوط بالا اضافه کنید و هم بزنید.
- خمیر را خوب ورز دهید.
- خمیر را در یک ظرف که درب آن را پوشانیده اید، خارج از یخچال(جایی که نه زیاد سرد و نه زیاد گرم باشد) به مدت 2-5/1 ساعت قرار دهید.
- بعد از خمیر به اندازه یک گردو بردارید و داخل آن را با خرمای له شده و پودر مغز بادام و گردو و پسته پُر کنید.
- شیرینی ها را می توانید به هر شکل که دوست دارید، درست کنید.
- شیرینی ها را در سینی فر چیده و به مدت 25-20 دقیقه، در درجه حرارت 340 درجه فارنهایت یا 170 درجه سانتیگراد در طبقه ی وسط فر قرار دهید.
- در صورت تمایل می توانید مقداری کنجد روی شیرینی ها بپاشید. در ضمن می توانید پودر مغز گردو و بادام و پسته را با خرما و دارچین مخلوط کنید و در وسط نان خرمایی قرار دهید و روی

آنها را کنجد بپاشید.