رونق تولید ملی | دوشنبه، ۲۹ مهر ۱۳۹۸

نان تاپ تاپو - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

نان تاپ تاپو

Loading the player...

درشهرستان سمیرم نان خوشمزهای می پزند نام  این  نان  را  تاپ تاپو  گذاشته اند
صبح  زود    زن ها   از    خواب    بر می خیزند  خمیر نان  را  آماده  می کنند
آرد  گندم   را با   نمک  و آب    مخلوط  می کنند
و  خمیر  مایه به  آن  می افزایند    خمیر را  می گذارند تا  ترش  شود
بعد تکه هایی  از آن  را  برمی دارند وبه  صورت  توپ   که به آن  چونه   می گویند بعد  خمیر را روی  سینی برروی آتش می گذارند  تا  بپزد
به  خمیر  نان  تاپ تاپو  یا  بر روی آن   زعفران   و شنبلیله  و سیاه دانه و  بادیان  می افزایند مردم  سمیرم  برای  نان    احترام    خاصی  قائلند
در گذشته  نان را در سفره های  بافته شده  از پشم گوسفند می گذاشتند

Samirom city cook delicious bread.
This bread have laid named the top Tapv
The woman on the bed in the early morning rise
The bread dough is ready
Wheat flour mixed with salt and water to
And add leaven to it
Have to be sour dough
Then take pieces of it and cake of dough it that as ballsay
After putting the fire to cook the dough on the tray
The bread dough or on top Tapv saffron and fenugreek, black grain anise adding
Samirom people hold great respect for bread
Bread on the cloth of the past woven wool sheep put