رونق تولید ملی | چهارشنبه، ۱ آبان ۱۳۹۸

ماهی پفکی - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

ماهی پفکی

Loading the player...

دانلود

ماهی پفکی                                                                                                                                                                                                                  مواد لازم

 ‏ماهی گوشتی بد‏ون استخوان نیم کیلو
  آرد سفید ١ ‏پیمانه
 ‏آرد سوخاری نصف پیمانه
 شیر نصف پیمانه
  ‏تخم‌مرغ ٢ ‏عدد
  زعفران ساییده شده به مقدار لازم
  جوش‌شیرین کمتر از نصف قاشق چای‌خوری
  ‏روغن به مقدار لازم
  نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

طرز تهیه

تخم‌مرغ‌ها را خوب هم بزنید و سپس شیر را اضافه کرده و دوباره هم بزنید. در مرحله بعدی آرد، زعفران، جوش‌شیرین، نمک و فلفل را افزوده و آن قدر هم بزنید تا خمیری به غلظت ماست به دست بیاید. ماهی را شسته و به ورقه‌های نازک برش داده و به خمیر آغشته کنید. سپس در روغن داغ سرخ نمایید.

ماهی فیله و گوشتی و حتما تازه : حدود نیم کیلو تخم مرغ :1عدد كامل+اعدد زرده شير يا آبجو :1دوم پ BP : ق چ 2 روغن زيتون + كره آب شده : 4 ق س زعفران حل شده غليظ :1 ق س نمك و فلفل آرد :حدود 1پ تخم مرغ رو خوب مخلوط ميكنيم و آبجو (اسلامي) يا شير رو هم اضافه ميكنيم و هم ميزنيم كمي ادويه (بجزء نمك) +كره آب شده ( اما خنك شده) و روغن رو هم قاطي موادميكنيم (ميشه از پودر كاري يا آويشن استفاده كرد) آرد و BP رو يه بار الك ميكنيم و كم كم به مواد اضافه ميكنيم تا خميري به غلظت ماست بدست بياد و يا به اندازه اي بشه كه وقتي انگشت داخلش برديد به راحتي نچكه بعد مواد رو ميذاريم بين 10 تا 30 دقيقه تو محيط آشپزخونه استراحت كنه تا BP عمل كنه ظرف گود و كوچيكي رو انتخاب ميكنيم و روي حرارت گرم ميكنيم بعد تا اندازه اي روغن ميريزيم كه مواد توش شناور بشه و ميذاريم خوب داغ بشه حالا تكه هاي ماهي رو كه از قبل تو پياز و روغن زيتون و ادويه خوابونده بوديم رو تو مواد فرو ميبريم و داخل روغن داغ با حرارت متوسط رو به ملايم سرخ ميكنيم