رونق تولید ملی | دوشنبه، ۲۹ مهر ۱۳۹۸

ماهی شکم پر - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

ماهی شکم پر

Loading the player...

انتخاب ماهی برای شکم پر کردن بستگی به سلیقه افراد خانواده دارد. اما ماهی "بیا" به علت ظرفیت و گنجایش خوبی که از زیر سر تا نزدیک دم دارد می تواند ماهی مناسبی باشد.

زیرا فضای زیادی را برای مواد مورد نظر دارد. بنا به تعداد افراد برای هر 4 نفر یک ماهی کافیست . موادی که اینجا گفته می شود برای یک ماهی و 4 نفر است. مواد لازم: ماهی

بیا" یک عدد نسبتا بزرگ – مغز گردوی خرد شده 100 گرم – پیاز داغ و سیر داغ مجموعا 100 گرم – گشنیز و شنبلیله پاک شده و سرخ شده مجموعا 150 گرم – آب تمبر

هندی نصف لیوان (غلیظ) – کمی آبلیمو – زرشک سرخ شده یک تا دو قاشق غذاخوری- نمک ، فلفل ، زردچوبه و رب گوجه فرنگی به اندازه دلخواه و کمی روغن. بعد از آنکه

ماهی را تمیز کردیم (سر و دم آن را جدا نکنید) آن را به آبلیمو آغشته کرده و کنار می گذاریم . حالا سبزی های خرد شده ، سیر داغ، پیاز داغ و گردوهای خرد شده را با هم داخل

روغن کمی تفت می دهیم . در حین تفت دادن نمک ، فلفل ، زرچوبه و رب گوجه فرنگی را هم اضافه می کنیم . بعد از آن آب غلیظ تمبر هندی را اضافه می کنیم و می گذاریم بجوشد و

مواد به غلظت مناسب برسد. بعد زرشک سرخ شده را اضافه کرده و داخل شکم ماهی را با این مواد پر می کنیم . شکم ماهی را با خلال یا نخ و سوزن می بندیم و داخل فر قرار می

دهیم تا برشته شود.