جهش تولید | چهارشنبه، ۳۰ مهر ۱۳۹۹

ماهی سیر داغ شمالی - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

ماهی سیر داغ شمالی

Loading the player...

مواد لازم براي تهيه ماهي سير داغ شمالي:فيله ماهي يک کيلو - سير کوبيده شده 2يا 3 بوته - آرد 3 قاشق غذا خوري - آب نارنج نصف ليوان - زرد چوبه يک قاشق چايخوري- نمک و فلفل به ميزان لازم - روغن به ميزان لازم- روش تهيه ماهي سير داغ شمالي :ابتدا ماهي تازه را تکه تکه مي کنيم و کمي زردچوبه و نمک را به خورد ماهي داده و حداقل نيم ساعت استراحت مي دهيم و داخل روغن بسيار کم تف مي دهيم و بعد سير را تف مي دهيم و وقتي که رنگ سير داره عوض مي شود زرد چوبه ميزنيم و تف مي دهيم وبعد  فلفل ميريزيم و بعد نصف ليوان آب نارنج را با آرد مخلوط مي کنيم تا گوله گوله نشه و بعد آب نارنج و آرد را داخل تابه ميريزيم و داغ مي کنيم و بعد ماهي ها را داخل تابه مي چينيم و بعد از پانزده دقيقه ماهي ما پخته مي شود