جهش تولید | یک‌شنبه، ۴ آبان ۱۳۹۹

ماءالشعیر - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

ماءالشعیر

Loading the player...

ماءالشعیر نوعی نوشیدنی گازدار غیرالکلی است که از عصارهٔ جوانهٔ جو به‌دست می‌آید. در لغت‌نامه دهخدا ماءالشعیر این‌گونه تعریف شده است: آب مقشر مطبوخ جو، داروئی که از مطبوخ جو حاصل کنند و به بیمار دهند، آبی که در آن جو ریزند و جوشانند.خواص درمانی ماء الشعیر: افزایش ضریب هوشی بازسازی و تامین انرژی از دست رفته بدن بهبود عملکرد خون‌رسانی قلب خواص درمانی برای خانم‌های باردار و شیرده جلوگیری از وبا درمان یبوست دفع سنگ کلیه، مدر، ضدعفونی کننده دستگاه گوارش و دستگاه تنفس رشد مو و جلوگیری از ریزش آن رفع تشنگی رفع خستگی اعصاب، رفع استرس کاهش ابتلا به پرفشاری خون کاهش خطر بیماری‌های قلبی و بعضی از انواع سرطان محافظت از بدن در برابر سکته‌های قلبی و مغزی مفید برای پوست مضرات: افزایش اسید فسفریک به کار رفته در این نوشیدنی که به صورت گازدار است، می‌تواند موجب پوکی استخوان و اضافه وزن شود. گاز کربنیک به کار رفته در این نوشیدنی نیز می‌تواند سبب پوکی استخوان می‌شود. ترکیبات صنعتی و مصنوعی برای ساخت طعم‌های مختلف میوه‌ای در ماءالشعیرها به کار می‌روند، ممکن است در بعضی از افراد، حساسیت ایجاد کنند