جهش تولید | چهارشنبه، ۳۰ مهر ۱۳۹۹

غذا های سنتی اصفهان - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

غذا های سنتی اصفهان

Loading the player...

یکی از عوامل فرهنگی شهر و استان اصفهان که به عنوان یک فعالیت معنی دار بر روابط اجتماعی تاثیر می گذارد و ناظر بر بخش بزرگی از گردش روزانه زندگی ست، غذا و تغذیه ی مردم می باشد.
در سراسر استان اصفهان غذاهای مخصوصی برای ماه مبارک رمضان طبخ می شود که باب سلیقه های مردم محله های مختلف است.
در "میمه" آش سیرابی را بخصوص در زمستان تهیه می کرده اند.از جو، حبوبات، سبزیجات خوش عطر، سرکه، کشک و سیرابی تهیه می شود.
در زواره غذای سنتی به نام کاجی پخته می شده است که از آرد گندم یا ذرت درست می شده است: پیاز و گوشت تفت داده می شده و وسط کاجی قلعه ای درست می شده و گوشت پخته شده در آن ریخته می شده و در هنگام افطار صرف می شده است.

Traditional food in esfahan
One of the cultural factors in Isfahan is its foods & habits .it is the full meaning activity that effects in social relationships. It also exists in most parts of daily life
In all provinces of Isfahan, people made different & especial food in Ramazan that all like in different culture
People in Mayme made "tripe potage" especially in winter
This potage is contains Aromatic Vegetables, Vinegar, whey, tripe in Over copper
In Zavare, the food was made named as "Kaji" that contains as Wheat & corn flour. Meat & onions was Roasting & put in center of it .they eat for fasting