رونق تولید ملی | یک‌شنبه، ۲۸ مهر ۱۳۹۸

شیر پلوی تبریز - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

شیر پلوی تبریز

Loading the player...

مواد لازم برای تهیه شیرپلوی تبریز: شسر 3 پیمانه - برنج 2 پیمانه - گلاب  ربع پیمانه - زعفران به میزان لازم - نمک به میزان لازم -

کشمش پلویی یک پیمانه - پیاز داغ یک پیمانه - فیله مرغ 500 گرم - خلال پسته 50 گرم - کره 100 گرم - روش تهیه شیر پلو : ابتدا

شیر و زعفران را داخل قابلمه میریزیم تا جوش بیاید و برنجی که قبلا خیس کرده ایم را داخل شیر در حال جوش می ریزم و در ادامه صبر می

کنیم دوباره به جوش بیاید و هنگامی که برنج قد کشید نمک را اضافه می کنیم و بعد به مدت 30 دقیقه دم می کنیم و بعد کشمش را به همراه کره

تف داده و برای معطر شدن کشمش دارچین اضافه می کنیم و بعد فیله های مرغ را که با زعفران  ونمک وپیاز طعم دار شده تف می دهیم و بعد

که برنج آماده شد با کشمش و مرغ تزیین می کنیم و درنهایت پسته می پاشیم