جهش تولید | شنبه، ۳ آبان ۱۳۹۹

شنبلیله - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

شنبلیله

Loading the player...

شنبلیله گیاهی است علفی به ارتفاع 10 ت 50 سانتیمتر با گلهای منفرد و به رنگ روشن که میوه های آن زرد تا قهوه ای است . این گیاه در بیشتر مناطق ایران کشت می شود و به عنوان سبزی خوراکی مصرف می شود . شنبلیله دارای خواص زیادی از جمله : اثر تقویتی ملین ، اشتها آور ، خلط آور ، ضد تب ، محرک جریان شیر و کاهش دهنده قند خون است . این گیاه دارای مقادیر زیادی از آهن ، ویتامین ث و ... می باشد . جوشانده دانه های شنبلیله برای نرمی پوست و رفع تحریکات جلدی بکار می رود . دانه های این گیاه که مهمترین قسمت داروئی این گیاه است با باز کردن مجاری عروق خون از بروز سکته قلبی جلوگیری می کند .