رونق تولید ملی | دوشنبه، ۲۹ مهر ۱۳۹۸

شله زرد - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

شله زرد

Loading the player...

مواد لازم براي تهيه شله زرد: برنج  يک کيلو گرم-شکر سه کيلو گرم-زعفران نصف پيمانه-هل يک قاشق مربا خوري-دارچين به مقدار لازم-خلال بادام 250 گرم-خلال پسته 250 گرم-کره 100 گرم-روش تهيه شله زرد:ابتدا برنج را همراه آب و روغن به مدت دو الي سه ساعت پخته طوريکه کاملا له شود (گل) سپس شکر را اضافه کرده به مدت 45 دقيقه ريز بجوشد .گلاب و زعفران و خلال بادام را اضافه کرده به مدت15 دقيقه درب قابلمه را گذاشته تا دم بکشد. تا گرم است در ظرف مي کشيم سپس موقعي که خنک شد روي آن را کمي روغن ماليده و شاولون گذاشته و دارچين ريخته  تزيين مي کنيم.