رونق تولید ملی | دوشنبه، ۲۹ مهر ۱۳۹۸

شامی کباب خرم آباد - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

شامی کباب خرم آباد

Loading the player...

دانلود

شامی کباب از غذاهای اصیل خرم آبادمیباشد که طرفداران بسیاری دارد
شومی کوو لری شامل دو قسمت شامی و محلولی تشکیل شده است.
رب انار نصف لیوان-
سبزی شامی ربع کیلو-
آرد نخودچی دو قاشق غذا خوری-
گوشت چرخ کرده ربع کیلو-
پیاز دو عدد-
گردو چرخ کرده یک لیوان -
یک عدد تخم مرغ - نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
ابتدا پیاز داغ درست کرده و بعد کمی زردچوبه اضافه می‌کنم سپس مقداری از گردوی چرخ کرده و رب انار را به پیاز داغ اضافه می‌کنیم همچنین مقداری از سبزی شامی را اضافه کرده اندازه یک و نیم لیوان آب به مواد اضافه می‌کنیم و زیر اجاق را کم کرده می‌گذاریم تا روغن گردو در بیاید .
سپس در ظرفی جداگانه گوشت چرخ کرده - مقداری گردوی چرخ کرده - سبزی شامی - یک عدد تخم مرغ - یک عدد پیاز رنده شده -نمک و فلفل و زرد چوبه - و مقدار دو قاشق غذا خوری آرد نخود چی را به موارد اضافه می‌کنیم و خوب ورز می‌دهیم و سپس گوشت‌های شامی را گرد گرد در آورد و در روغن سرخ می‌کنیم در آخر گوشت‌ها را به آب شامی که از قبل درست کردیم می‌ریزیم و می‌گذاریم به مقدار نیم ساعت با حرارت کم جا بیافتد چون این غذا به خاطر رب انار ترش است در آخر به میزان دلخواه و ذایقه شما شکر به مواد اضافه می‌کنیم