جهش تولید | پنج‌شنبه، ۱ آبان ۱۳۹۹

شامی کباب - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

شامی کباب

Loading the player...

از غذاهای معروف آران و بیدگل شامی کباب است که یکی از تفاوت های آن با دیگر شامی کباب ها داشتن آرد نخودچی در آن و داشتن سرکه و شیره در ترکیبات است. مواد لازم: گوشت : 400 گرم پیاز : 1 عدد تخم مرغ : 3 عدد آرد نخودچی : به میزان لازم نمک و فلفل و زرد چوبه : به مقدار دلخواه سرکه : 1 استکان شیره : نیم لیوان طرز تهیه: ابتدا گوشت را با پیاز آنقدر می کوبیم تا کاملا له شود سپس آرد نخودچی و تخم مرغ را به آن اضافه می کنیم بعد از این مرحله نمک ، فلفل و زردچوبه را به آن اضافه می کنیم . مرحله آخر سرخ کردن مواد آماده شده است که آنها را به شکل دایره یا گل در ماهیتابه سرخ می کنیم. در مرحله آخر سرکه و شیره را به آن اضافه می کنیم.