حمایت از کالای ایرانی | چهارشنبه، ۲۳ آبان ۱۳۹۷

سیب پلو - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

سیب پلو

Loading the player...

مواد لازم (برای 4 نفر) :

برنج 4 پیمانه

سیب زمینی 3 عدد متوسط نگینی شده

گوشت گردن یا ماهیچه گوسفندی 500 گرم

یک عدد پیاز نگینی

شوید خشک 6 قاشق غذا خوری

نمک و فلفل و زعفران دم کرده به مقدار لازم



طرز تهیه:

برنجو وقتی ریختین تو آبجوش 3 تا 4 دقیقه بعدش سیب زمینی هارو هم بریزین تو آبجوش (که تقریبا هم زمان باهم پخته شن) و وقتی برنج نیمپز شد برنجو سیب زمینیو آبکشش کنین سپس پیازو تف بدین وقتی طلایی شد گوشتو بهش اضافه کنین سپس و خوب هم بزنین و لهش کنین سپس نمک ادویه بهش اضافه کنین و در آخر شوید بهش اضافه کنین و بزارین 2 تا 3 دقیقه مواد باهم تف بخورن و سرخ شن و بعد زیرشو خاموش کنین حالا برای ته دیگ کنجدی کف قابلمه روغن بریزید تا داغ شه و سیب زمینی هارو بخابونین تو کنجد تا کنجدی بشه و کف قابلمه بچینین و بزارین چند دقیقه سرخ شه (یکم از کنجدای ته دیگام ریخته به خاطر قابلمه چسبمونه وگرنه اینجوری نمیشه) سپس موادو لایه لایه بریزین لایه برنج یا تو صافی مواد و برنجو باهم قاطی کنین و بریزین تو قابلمه اگه دوس داشتین یه مقدار زعفران دم کرده هم روش بریزین و در آخر یه ته استکان آب هم بریزین داخل قابلمه و با شعله کم گاز بزارین به آرومی دم بکشه.


استان کرمانشاه همانند سایر استانهای ایران ، دارای ویژگی های منحصر به فردی در زمینه های مختلف از جمله آثار باستانی ، آداب و رسوم ، حرفه و هنر ، سوغات و غذاهای محلی می باشد . سیب پلو یکی از غذاهای استان کرمانشاه است که از مخلوط سیب زمینی نگینی شده و برنج تهیه می شود و روش پخت آن شبیه لوبیا پلو است که بعد از طبخ ، می توان آن را به وسیله زعفران ، کشمش و پیاز سرخ شده تزئین و میل نمود . غذایی لذیذ که سرشار از ویتامین و نشاسته می باشد