جهش تولید | چهارشنبه، ۳۰ مهر ۱۳۹۹

سوپ قارچ و دال عدس - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

سوپ قارچ و دال عدس

Loading the player...

مواد لازم:
قارچ:1 بسته بزرگ  - اسفناج :400 گرم - شیر: نیم لیتر - پیازچه 8 شاخه - بادام زمینی 1 قاشق غذاخوری - کره 25 گرم - آب مرغ: نیم لیتر - دال عدس :1قاشق غذاخوری .
برای تهیه این سوپ ابتدا اسفناج و قارچ و کره را داخل قابلمه می ریزیم بعد دال عدس و پیازچه خرد شده را اضافه می کنیم.بعد از حدود ده دقیقه آب مرغ ، شی و آب را اضافه میکنیم. بعد از 25-30 دقیقه مواد داخل قابلمه را میکس میکنیم .سوپ آماده سرو می باشد.