رونق تولید ملی | دوشنبه، ۲۹ مهر ۱۳۹۸

سوپ عدس قرمز - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

سوپ عدس قرمز

Loading the player...

سوپ عدس قرمز یکی از غذاهای خوشمزه و تند هندی است و اکثرا مردم جنوب کشور این سوپ خوشمزه را بسیار درست می کنند. مواد لازم: پیاز ریز شده- یک عدد متوسط هویج خرد شده- یک عدد متوسط سیب زمینی ریز خرد شده- یک عدد متوسط عدس قرمز- یک فنجان آب- ۴ فنجان نمک و فلفل- به اندازه کافی نعناع خشک- یک قاشق غذاخوری روغن زیتون- ۲ قاشق غذاخوری آرد- یک قاشق غذاخوری کره- یک و نیم قاشق غذاخوری طرز تهیه: پیاز را در روغن زیتون تفت دهید، هویج و سیب زمینی را اضافه کنید و هم بزنید. عدس را بشویید سپس آبکش و به پیاز اضافه کنید و به مدت ۳ دقیقه مواد را هم بزنید. ۴ لیوان آب، ادویه و نمک را اضافه کنید و بگذارید جوش بیاید. حرارت را کم کنید تا آرام آرام مواد بپزد و نرم شود. مواد زمانی که به راحتی با پشت قاشق له شود، پخته شده است. در قابلمه دیگری کره را آب و آرد را اضافه کنید و منظم هم بزنید تا مواد کمی خامه ای شود، سپس آن را به عدس اضافه کنید. تمام مواد را در غذاساز مخلوط کنید تا یکدست شود؛ سپس به قابلمه برگردانید و بگذارید ۵ دقیقه بپزد. سوپ را با برش های لیمو سرو کنید.