رونق تولید ملی | چهارشنبه، ۱ آبان ۱۳۹۸

سوهان (انگلیسی) - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

سوهان (انگلیسی)

Loading the player...

سوهان، از بهترین شیرینى هاى محلى ایران است كه به ذائقه تمامى مردم دنیا خوشایند است، مواد اولیه این شیرینى از آرد، جوانه گندم، شكر، روغن، مغز پسته و بادام، هل و زعفران در دو نوع، لقمه اى و گل گرد تهیه مى شود. مواد لازم آرد جوانه گندم 2 قاشق سوپخوری- آرد سفید 1 قاشق سوپخوری- شکر 210 گرم- کره 160 گرم- عسل 2 قاشق غذاخوری- بادکا 5/1 قاشق غذاخوری- گلاب 2/1 لیوان - زعفران 2/1 قاشق چایخوری - هل 2/1 قاشق چایخوری - خلال بادام و پسته 150 گرم طرز تهیه دو آرد را با هم مخلوط کرده کمی تفت می دهیم تا بوی خامی آرد از بین برود. سپس گلاب و شکر را اضافه می نماییم مرتب هم می زنیم. به طوریکه مواد به بدنه نچسبد. مواد که کف کرده کره را افزوده بعد از کمی جوش عسل - بادکا را افزوده و حرارت را ملایم می کنیم رنگ مواد باید خرمایی شود. مواد به حالت انگشتانه می جوشد. مواد که از ظرف برگشت به روی فویل چرب شده با فاصله ریخته و خلال بادام پسته روی آن ریخته و روی آن مهر می کشیم.