رونق تولید ملی | چهارشنبه، ۲۴ مهر ۱۳۹۸

سالاد میوه های تابستانه - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

سالاد میوه های تابستانه

Loading the player...

 

 

مواد لازم برای 4 تا 6 نفر :

380 گرم مخلوط تمشک ، زغالخته و توت فرنگی – 2 عدد هلوی نگینی شده – 2 عد شلیل نگینی شده – 4/3 پیمانه آب آلبالو – 2 قاشق سوپ خوری آب پرتغال ترش – خامه به مقدار دلخواه

طرز تهیه :

توت ها ، هلو و شلیل ها را در ظرفی ریخته و آ ب آلبالو و پرتغال را روی آنها ریخته و به آرامی هم زده و مخلوط کنید . درب ظرف را بسته و داخل یخچال به مدت 20 دقیقه بگذارید . و بعد از آن خامه را اضافه کرده و سرو کنید .