زعفران، محصول جدید در طرح تغییر الگوی کشت آران و بیدگل - نمایش محتوای خبر
نمایش خبر
زعفران، محصول جدید در طرح تغییر الگوی کشت آران و بیدگل
زعفران، محصول جدید در طرح تغییر الگوی کشت آران و بیدگل
شهرستان آران و بیدگل با وجود محدودیت ها توانسته است در کشت و تولید پسته و زعفران نقش اساسی داشته باشد. به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مدیر جهاد کشاورزی آران و بیدگل گفت: در منطقه کویری آران و بیدگل با توجه به محدودیت منابع آبی و تغییر الگوی کشت، با تولید محصولاتی همچون پسته و زعفران علاوه بر ایجاد درآمد، اشتغالزایی و صادرات، جایگزین مناسبی برای محصولات پر مصرف آب پیدا کرده است. حسین فتاحی با اشاره به وسعت زیر کشت 21 هکتاری زعفران افزود: با توجه به برداشت 2 کیلوگرم زعفران در هر هکتار حدود 44 کیلوگرم زعفران از مزارع این شهرستان برداشت می شود. وی گفت: به دلیل شرایط آب و هوایی مناسب در این منطقه، زعفران تولیدی در مزارع آران و بیدگل از کیفیت بسیار بالایی برخوردار است. فتاحی همچنین سطح زیر کشت پسته را سه هزار و 500 هکتار بیان کرد و گفت: حدود هزار و 900 هکتار از باغات پسته بارور بوده که از هر هکتار حدود 2 تن پسته خشک برداشت می شود و کل محصول پسته شهرستان حدود سه هزار و 800 تن است. شهرستان آران و بیدگل در شمالی ترین نقطه اصفهان دارای سه هزار هکتار زمین باغی و 11 هزار هکتار زمین زراعی است.