جهش تولید | دوشنبه، ۵ آبان ۱۳۹۹

رشته پلو و دوپیازه ماهی - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

رشته پلو و دوپیازه ماهی


پیاز - تن ماهی - سیب زمینی سرخ شده -برنج - رشته پلویی - نمک - ادویه - لیمو عمانی -

فلفل سبز - فلفل قرمز - زردچوبه - روغن مایع
طرز تهیه :
برنج را در آب جوش ریخته و 5 دقیقه قبل از آب کش کردن رشته ها ر به آن اضافه کرده و سپس

آن را دم می کنیم .
پیازها را سرخ کرده ماهی را اضافه و تف  می دهیم سپس فلفل سبز ، نمک ، لیموعمانی ، فلفل قرمز ،

ادویه و زردچوبه  و در آخر سیب زمینی های سرخ شده را به آن اضافه کرده