رونق تولید ملی | سه‌شنبه، ۲۳ مهر ۱۳۹۸

رشته - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

رشته

Loading the player...



رشته ها به سه دسته کلی تقسیم می شوند : رشته آشی ، رشته پلویی یا سوپی و رشته آماده مصرف .اصلی ترین ماده تشکیل دهنده رشته ، آرد است .رشته ها سرشار از کربوهیدراتها هستند و سهم عمده ای در تامین نیاز بدن را در بر می گیرند . اما برای مصرف ، به خصوص افراد  دیابتی باید به نمک و نشاسته  موجود در آن توجه داشت. املاح موجود در هر صد گرم رشته عبارتند از: آب 14 گرم - پروتئین 9/4 گرم - کربوهیدرات 77/7 گرم - فسفر 110 میلی گرم - انرژی 342 کیلو گرم