جهش تولید | جمعه، ۹ آبان ۱۳۹۹

دمی کلم برگ - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

دمی کلم برگ

Loading the player...

مواد لازم براي تهيه دمي کلم برگ گوشت چرخ کرده 250 گرم  کلم برگ متوسط سرخ کرده و آماده شده يک عدد پياز داغ سرخ شده بصورت نگيني دو عدد شويد خشک و ادويه و نمک و فلفل و ليمو عماني و روغن و برنج نيم دانه به مقدار لازم روش تهيه ابتدا برن را بصورت کته آماده مي کنيم و بصورت سفت شده برمي داريم چون بعد که مواد را اضافه مي کنيم نرم مي شود و سپس پياز را داخل ديگ ريخته و سپس گوشت را به آن اضافه کرده وحساب تف داده تا آماده شود و سپس ادويه را اضافه مي کنيم و هم ميزنيم تا بوي خامي آن از بين برود و سپس کلم را اضافه مي کنيم و سپس شويد و مواد آماده شده را به برنج اضافه کرده و صبر مي کنيم تا پخته شود
روش ديگر:

ابتدا کلم هارو واسه اينکه نرم بشه و بوش گرفته بشه در آب در حال جوشيدن ميريزيم تا وقتي که يه کم نرم بشه بعد در مياريم و آبکش ميکنيم


تابه رو روي گاز ميزاريم وروغن ميريزيم  تا داغ شد  زيره رو نصفش رو ميريزيم و تفت ميديم تا بوش بلند بشه و بعد پياز خرد شده رو بهش اضافه ميکنيم و مبزاريم تا يه کم سبک و نرم بشه


بعد گوشت رو بهش اضافه ميکنيم و خوب تفت ميديم  و بعد کلم ها رو اضافه ميکنيم و تفت ميديم


بعد رب گوجه و ادويه و زعفران و بقيه زيره رو اضافه ميکنيم دارچين و هل و زيره به نظر من مهمترين نقش رو در بوي غذا ايفا ميکنن من که عاشق اين بو هستم  


يه کم ميزاريم تا بپزه اگه آبش خيلي کم بود يه ذره هم آب اضافه ميکنيم ولي نبايد شل بشه چون من ميخوام اين رو بصورت کته بپزم ولي اگه خواستين ميتونين همين رو لابلاي برنج هم بريزين و يه لا برنج يه لا مواد که در اينصورت بايد ادويه رو هم لابلاي برنج اضافه  کنين  و بعد دم بزارين ,ولي من ميخوام کته بزارم و چون ? پيمانه بيشتر نيست ميخوام برنج رو سرخ کنم اين باعث ميشه برنج خمير نشه و در مواقعي که پلو با چيزهاي ديگه مخلوط ميشه وا نره .


توي قابلمه روغن ميريزيم و برنج رو اضافه ميکنيم تا تفت داده بشه و بوش در مياد بعد هم نصف شويد رو اضافه ميکنيم و تفت ميديم بعد براي هر پيمانه برنج ?/? پيمانه آب اضافه ميکنيم يعني براي ? پيمانه ? پيمانه آب ميريزيم و ميزاريم تا آبش کم بشه وبجوشه و بعد مواد کلم رو به برنج اضافه ميکنيم و هم ميزنيم و ميجشيم اگه نمکش کم بود با هر چيز ديگه اضافه ميکنيم و باقي شويد رو و ميريزيم تا آبش کامل بخار بشه و در قابلمه رو ميزاريم و دم ميکنيم.

و بعد از ?? تا ?? دقيقه حاضره و در طول مدت پخت اگه مثه من عاشق بوي اين پلو هستين وايستين بالاي گاز هي نفس عميق بکشين و سالاد شيرازي درست کنين که با اين غذا بسيار دلچسبه! البته اگه ترشي هم باشه که اونم خيلي عاليه