رونق تولید ملی | چهارشنبه، ۱ آبان ۱۳۹۸

دمپخت میگو - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

دمپخت میگو

Loading the player...

-
مواد لازم :
گشنیز خرد شده 1 پیمانه - شنبلیله خشک 1 قاشق غذاخوری - پیاز خرد شده 1 عدد - نمک ، فلفل ، ادویه ، پودر لیمو عمانی ، زردچوبه ، روغن به مقدار لازم - سیر رنده شده : 2 حبه - تمر هندی نصف پیمانه -
طرز تهیه : سیر و پیاز را تفت داده و ادویه ها را به آن اضافه کرده و مجددا تفت می دهیم سپس گشنیز و شنبلیله را   اضافه کرده بعد از کمی سرخ شدن میگوها را اضافه کرده و سپس آب را تا نیمه قابلمه اضافه کرده و بعد از جوش آمدن برنج و آب تمر هندی را اضافه کرده و بعد از تبخیر آب آن را دمکش کرده .