جهش تولید | شنبه، ۳ آبان ۱۳۹۹

دمپختک محلی - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

دمپختک محلی

Loading the player...


در باغبادران از قدیم دم پختی  درست می کرده اند  که خیلی خوشمزه بوده است.برای این کار کماژدان مسی راپر آب  بر روی سیخ یا سه پایه آهنی می گذاشتند.وقتی آب جوش می آمد گوشت را می شستند ودرآن می انداختند تا کمی بپزد بعد برنج لنجانی خوش عطر را که قبلا خیس کرده اند.همراه با ادویه
وگوجه خرد کرده وشوید وماش در آن می ریزند .وقتی آب آن کار می رفت .آن را زیرخل می کردند .بوی عطر این غذا که با برنج لنجان پخته می شد عالمگیر بود .برا ی روعن این دم پخت در قدیم دنبه را نازک نازک می بریدند وبرروی برنج می گذاشتند کم کم چربی آن به برنج داده می شد.