جهش تولید | دوشنبه، ۵ آبان ۱۳۹۹

دسر پاییزی کرم خرمالو - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

دسر پاییزی کرم خرمالو

Loading the player...

طرز تهیه دسر پاییزی کرم خرمالو طرز تهیه دسر پاییزی کرم خرمالو,کرم خرمالو,طرز تهیه کرم خرمالو,نحوه تهیه کرم خرمالو,نحوه درست کردن کرم خرمالو,روش درست کردن کرم خرمالو,روش درست کردن دسر پاییزی,دسر پاییزی,نحوه تهیه دسر پاییزی,طرز تهیه دسر آموزش » شیرینی پزی » کرم خرمالو ، طرز تهیه کرم خرمالو ، نحوه تهیه کرم خرمالو ، نحوه درست کردن کرم خرمالو مواد لازم: زرده ی تخم مرغ 2 عدد شکر 1/2 پ پلوپز شیر 1و 1/4 پ پلوپز پودر ژلاتین 4 ق چایخوری آب سرد 1/3 پ پلوپز خرمال 150 گرم له شده یا دو عدد متوسط خامه ی فرم گرفته 1 پ خرمالوی خرد شده یک عدد برای تزئین طرز تهیه: زرده ی تخم مرغ و شکر را با دور متوسط همزن برقی بزنید تا رنگ آن روشن شود.شیر را در ظرف جداگانه روی حرارت قرار بدید تا گرم شود سپس آن را به زرده و شکر ،در حال هم زدن اضافه کنید و پس از مخلوط شدن ، همزن را خاموش کرده و مواد رو کنار بذارید تا ولرم شود پودر ژلاتین را روی آب سرد پاشیده...و روی بخار آب(یا یک دقیقه توی ماکروفر) قرار دهید تا ژلاتین شفاف شود...و آن را به محلول ولرم زرده و شیر اضافه کنید... پس از خنک شدن کامل مخلوط(در دمای اتاق)خرمالو ی له شده (پوستشو بگیرید و گوشت خرمالو رو له کنید)رو افزوده و همزن رو کنار بذارید و با لیسک کم کم خامه ی فرم گرفته رو اضافه کرده و با لیسک به حالت دورانی مخلوط کنید...من یهویی ریختم گوله گوله شد مواد رو در یک قالب یا مثل من توی قالبهای تک نفره بریزید و حدود 4 ساعت در یخچال قرار دهید پس از آن اگر قالبتون فلزیه برای چند ثانیه مثل ژله داخل آب گرم قرار دهید و کرم رو در ظرف مورد نظر برگردونید یا اگر قالبهاتون مثل قالبهای من هست که کارتون خیلی راحتتر میشه و فقط باید روکش رو بردارید و آروم با انگشت فشار بدید تا کرم از ظرف جدا بشه روی کرم رو میتونید با خامه ی فرم گرفته یا خرمالو ی تکه شده یا ترایفل رنگی و ...تزئین کنید. زرده تخم مرغ 2عدد+شكر 5ق غ+شیر یك پیمانه+پودر ژلاتین 4 ق چ+آب سرد 1/3 پ+خرمالو 150 گرم له شده(1/2 پ)+خامه فرم گرفته یك پ مواد رویه: پودر ژلاتین یك ق چ+آب سرد یك ق س +خرمالو یك عدد له شده زرده ها و شكر را با دور متوسط همزن برقی بزنید تا رنگ آن روشن شود.شیر را داخل ظرف مناسبی روی حرارت مستقیم قرار دهید تا گرم شود.سپس آنرا به زرده و شكر در حال هم زدن دسر پاییزی کرم خرمالو                                                                                                                           اضافه كنید و پس از مخلوط شدن همزن را خامش كرده و مواد را كنار بگذارید تا ولرم شود. پودر ژلاتین را روی آب سرد پاشیده و روی بخار آب قرار دهید تا حل شود.آن را به مخلوط ولرم شده زرده و شیر اضافه كنید.بعد از خنك شدن كامل مخلوط خرمالوی له شده را اضافه كنید و همزن را كنار بگذارید.این مخلوط را آرام آرام به خامه فرم گرفته اضافه كرده و با لیسك به حالت دورانی مخلوط كنید.مواد را داخل قالب دلخواه ریخته و به مدت 4 ساعت داخل یخچال قرار دهید.پس از خارج كردن از قالب با مواد رویه تزئین كنید. طرز تهیه مواد رویه: پودر ژلاتین را روی آب سرد پاشیده و روی بخار اب قرار دهید تا حل شود.بعد آنرا كنار بگذارید تا خنك شود.و به خرمالو له شده اضافه كنید و برای تزئین كرم استفاده كنید