رونق تولید ملی | یک‌شنبه، ۲۸ مهر ۱۳۹۸

خاگینه پیاز بیرجندی - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

خاگینه پیاز بیرجندی

Loading the player...

دانلود

مواد لازم: تخم مرغ 4 عدد ،نمک به میزان لازم، ساقه پیازچه 30 شاخه - زعفران دم کرده 3 قاشق غذاخوری - کره. دم پیازچه را ریز خرد کرده ، کره را روی حرارت میگذاریم سپس پیازچه هار را به آن اضافه می کنیم.کمی آب به کره اضافه می کنیم تا پیازچه هم نرم شود. سپس تخم مرغ ها را هم می زنیم. کمی نمک با پیازچه ها می زنیم سپس تخم مرغ ها را به آن اضافه می کنیم . در نهایت زعفران را به آن اضافه میکنیم در غذا را می گذاریم تا پخته شود.