رونق تولید ملی | چهارشنبه، ۲۴ مهر ۱۳۹۸

حلیم گندم - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

حلیم گندم

Loading the player...

در قدیم در شهر قمصر کاشان حلیم گندم را در دیگ های بزرگ می پخته اند نام این دیگها برمه بوده است و   دیگ های مسی بوده است د یگ ها را معمولا در تنور هایی که نان خانگی می پخته اند قرار می داده اند ودر تنور را     هم   می گذاشته اند  و صبر می کر ده اند  تا حلیم دم بکشد  این حلیم   پرگوشت بوده   وبا   گندم   خود قمصردرست می شده است      حلیم گندم قمصر را با خاکه  قند   و  دارچین میل می کرده اند  ولی حالا با شکر سرو می کنند معمولا این     حلیم را در مناسبتها د رایام سوگواری  ،عید یا اوقاتی که مهمانی های پرجمعیت داشته اند می پخته اند وبه خصوص صبحها مصرف می کرده اند   طرز تهیه حلیم گند م برای تعداد   کم را هم برایتان آورده ایم تا یک بار امتحان کنید
ابتدا گوشت را بدون آنکه خرد کنید ، بشویید و در صافی قرار دهید تا آب آن کشیده شود ، سپس آن را به همراه چند لیوان آب ، در یک ظرف مناسب ریخته و روی اجاق بگذارید ، بعد از جوشیدن ، کف آن را بگیرید و پیاز خلال شده و کمی دارچین به آن بیفزایید و صبر کنید تا بپزد و آماده شود                 
سپس گندم را نیز بشویید و همراه با چند لیوان آب ، در یک ظرف مناسب دیگر ریخته و روی   اجاق قرار دهید تا به مرور بجوشد و بپزد و آب آن تمام شود . بعد از خنک شدن ، گندم را چرخ کنید و به آب گوشت بیفزایید و گوشت ها را نیز ریش ریش کرده و به حلیم اضافه کنید و مرتب هم بزنید و اجازه دهید به آرامی پخته شود و حلیم دلخواه تان آماده گردد .
آنگاه حلیم را در یک ظرف مناسب کشیده و مقداری روغن به آن اضافه کرده و به جای شکر ، کمی عسل در آن بریزید و خوب هم بزنید . در آخر ، مقداری دارچین و پودر نارگیل روی حلیم بریزید و نوش جان کنید .
این مقدار غذا برای 6 تا 8 نفر کافی است