جهش تولید | جمعه، ۹ آبان ۱۳۹۹

حلوا انگشت پیچ - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

حلوا انگشت پیچ

Loading the player...

مواد لازم براي پخت حلواي انگشت پيچ آرد گندم 1 پيمانه 110 گرم کره بزرگ يک عدد شکر 1 و 1/3 پيمانه 150 گرم روغن نصف پيمانه گلاب 1 پيمانه آرد رو ميريزيم توي تابه و مگذاريم روي حرارت تا وقتي رنگش شتري شد کره و روغن رو بهش اضافه ميکنيم همش ميزنيم تا خوب رنگش قهوه ايي بشه البته نسوزه ها گلاب و شکر هم ميگذاريم روي حرارت وقتي شکر توي گلاب حل شد زيرشو خاموش ميکنيم ميگذاريم کمي سرد بشه اونوقت گلاب رو آروم به آرد و روغن هم که کمي سرد شده اضافه ميکنيم مراقب باشيد مواد پخش ميشه اگه داغ باشن. خوب تند تند همش ميزنيم فکر کنم الان لازمه يه مقدار دوباره حرارت ببينه تا حلوا خودش از ظرف جدا شه .. موادي که لازمه حلوا انگشت پيچ بشه شکر زياد و روغن زياده اين حلوا بعد از آماده شدن روغن اضافي رو پس ميده که ميشه با دستمال اضافي رو بگيري.. هر چقدر شکر اين حلوا بيشتر باشه خاصيت کششي و انگشت پيچي بيشتري داره..