رونق تولید ملی | یک‌شنبه، ۲۸ مهر ۱۳۹۸

جوجه آشوکا - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

جوجه آشوکا

Loading the player...

 


مواد لازم براي شش نفر :
جوجه خرد شده 400 گرم -پياز خرد شده 1 عدد - ماست 1 پيمانه -ماسالا مرغ 1 قاشق غذا خوري - جوهر ليمو 1 قاشق چاي خوري - نمک ، فلفل سفيد 1 قاشق چاي خوري - زعفران آب شده 2 قاشق غذا خوري - سيخ چوبي به تعداد لازم
طرز تهيه :
جوجه را در مخلوط ماست ، ماسالا ، خامه ، نمک ، فلفل ، زعفران ، پياز و جوهر ليمو به مدت 3 ساعت در ظرف سر بسته و در يخچال بگذاريد .سيخ هاي چوبي را به مدت 30 دقيقه در آب خيس کرده سپس جوجه ها را به سيخ کشيده بين آنها فلفل دلمه اي قرار داده و روي زغال يا در ماهي تابه سرخ کنيد .