اقتصاد مقاومتی؛ تولید - اشتغال | دوشنبه، ۲۹ آبان ۱۳۹۶

تولید ماهی سالم از منابع آبی استان اصفهان - نمایش محتوای خبر

 

 

نمایش خبر

فیلم


برداشت سالانه ۲۰تن ماهی سالم در دریاچه منابع آبی سمیرم فصل جدیدی در تولید ماهیان قزل آلا در استان اصفهان آغاز کرده است.

فیلم

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، پرورش دهنده ماهی قزل آلای سالم گفت: با بهره گیری از یک چشمه اصلی آب و چهار چشمه فرعی در دریاچه ای به وسعت شش هکتار طرح پرورش ماهی در قفس اجرا شده است که سالانه 20تن ماهی قزل آلای سالم تولید می شود. مهدی قاسمی افزود: بهره گیری از آب های طبیعی، استفاده نکردن از آنتی بیوتیک ها و ویتامین ها و دوره پرورش یک سال و نیمه منجر به تولید ماهی سالم در این مرکز شده است. وی گفت: 9قفس برای پرورش و تولید سالانه بیش از 38هزار قطعه ماهی در این دریاچه نصب شده است. مدیر شیلات و امور آبزیان استان اصفهان هم گفت: سالانه حدود 6 هزار و 500تن انواع ماهی خوراکی در استان اصفهان تولید می شود که حدود 60درصد آن در منابع آبی پرورش می یابند. محمدرضا عباسی افزود: کارشناسان شیلات و امور آبزیان بر میزان مصرف آنتی بیوتیک ها در مزارع پرورش آبزیان خوراکی نظارت کامل دارند. ماهی سالم بدنی کشیده، پولک های براق، باله ها و دمی سالم دارند و سرشار از امگا3، ید و ویتامین ها است.

رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.