جهش تولید | یک‌شنبه، ۴ آبان ۱۳۹۹

ته چین شمالی - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

ته چین شمالی

Loading the player...

مواد لازم برای تهیه ته چین شمالی:برنج ایرانی 5 پیمانه - سبزی پلویی 500 گرم - گوشت 300 گرم - پیاز یک عدد - لبو 2 عدد

- هویج 2 عدد -قیسی به میزان لازم - گرد لیمو دو قاشق غذاخوری - زرد چوبه یک قاشق چایخوری -نمک و فلفل به میزان لازم

- روغن به میزان لازم - طرز تهیه ته چین شمالی : ابتدا گوشتها را به صورت نازک آماده می کنیم و به آن گرد لیمو و فلفل می

ریزیم و به مدت حداقل نیم ساعت رها می کنیم تا گوشت طعم بگیرد- و تا گوشت آماده می شود پیاز را تف داده و در ادامه زرد

چوبه به آن اضافه می کنیم وتا حدی که زرد چوبه نسوزد ادامه می دهیم و در ادامه سیب زمینی را ته دیگ گذاشته و بعد مقدار برنج

که کمی زنده است را ته دیگ می ریزیم و بعد گوشت را روی لایه آن میریزیم ودر ادامه لبو و سبزی و هویج که بریده ایم را میریزیم

و بعد لاه های بعدی ودر آخر قیسی و سبزی را هم روی لایه آخ میریزیم و می گذاریم تا غذای ما دم شود