رونق تولید ملی | چهارشنبه، ۲۴ مهر ۱۳۹۸

ته انداز میگو - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

ته انداز میگو

Loading the player...

مواد لازم براي تهيه ي ته انداز ميگو: ميگو 250 گرم-گشنيز 300 گرم-شنبليله 50 گرم-شويد 50 گرم-پياز داغ 1 پيمانه- برنج 3 پيمانه-کشمش 100 گرم- سير 6 حبه- ليمو عماني 2 قاشق غذا خوري-فلفل قرمز و زرد چوبه به ميزان لازم-روغن به ميزان لازم- روش تهيه:بعد از سرخ کردن پياز و تف دادن سبزي بدون روغن در ماهي تابه دوباره تف داده و با هم مخلوط مي کنيم و سپس ادويه را اضافه مي کنيم و بعد از آن ميگو هارا که پاک کرده ايم را به سبزي تف داده شده اضافه مي کنيم برنج آبکش شده را در قابلمه ريخته و مواد ماهي تابه را روي برنج ريخته و باقيمانده برنج را روي مواد مي ريزيم وبعد از دم کشيدن کشمش را روي غذا تزيين مي کنيم