جهش تولید | چهارشنبه، ۷ آبان ۱۳۹۹

ترشی کلم قرمز و ریحان - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

ترشی کلم قرمز و ریحان

Loading the player...

دانلود

روش تهیه ترشی کلم قرمز وریحان کلم قرمز و ریحان را شسته، خرد می کنیم ودر ظرف سرکه که 5 الی ده دقیقه ریزجوشیده است می ریزیم در صورت تمایل یک قاشق غذاخوری شکر و یک قاشق غذاخوری نمک را اضافه کرده، سرکه روی آن می ریزیم تا روی کلم را بگیرد. در آن را بسته تا سه روز بیرون یخچال بماند. بعد از آن ترشی آماده استفاده می باشد. امیدواریم با تهیه این ترشی کلم خوشمزه، لذت کافی را برده و لحظات خوشی را در کنار خانواده سپری کنید.