جهش تولید | جمعه، ۹ آبان ۱۳۹۹

تارت خرما - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

تارت خرما

Loading the player...


مواد اولیه :

*آرد    ۲5۰ گرم
*کره سرد    ۱5۰ گرم
*زرده تخم‌مرغ    یک عدد
*شکر  4 قاشق سوپخوری
*بیکینگ‌پودر   ۱/۴قاشق چایخوری
*نمک ۱/۴  قاشق چایخوری



طرز تهیه خمیر:

آرد، بیکینگ‌پودر، کره و شکر را با نوک انگشتان با هم کاملا مخلوط می‌کنیم تا به صورت خرده نان در آید، سپس تخم‌مرغ را افزوده و کاملا مواد را با هم ورز داده تا خمیر

یکدستی به دست آید. خمیر را در کیسه نایلونی قرار داده و به مدت ۳۰ دقیقه استراحت می‌دهیم.

خمیر را روی سطح صاف آردپاشی شده با وردنه پهن می‌کنیم و در قالب مخصوص تارت به قطر ۲۳ سانتی‌متر که از قبل چرب کرده‌ایم قرار می‌دهیم، روی آن را مواد

میانی می‌ریزیم و با گردو نیمه شده و خرما بدون هسته روی آن را تزیین می‌کنیم. سپس قالب را در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد در پنجره وسط

به مدت ۵۰-۶۰ دقیقه قرار می‌دهیم.

مواد لازم رویه:

کره      ۹۰ گرم
تخم‌مرغ        یک عدد
پوره خرما   سه قاشق سوپخوری
پودر شکر  ۱/۳پیمانه
آرد   سه قاشق سوپخوری
پودر گردو     یک پیمانه
عرق بهار نارنج     دو قاشق سوپخوری
خرما بدون هسته و گردو    به میزان لازم
پودر هل     نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه مواد میانی:

کره، پوره خرما، پودر هل، آرد، تخم‌مرغ، پودر شکر، پودر گردو و عرق بهار نارنج را با هم مخلوط و با همزن می‌زنیم تا کاملا یکدست شود.

نکــته:

این تارت را می‌توان در قالب‌های کوچک یک نفره نیز تهیه نمود.

برای تزیین روی تارت از خلال بادام، پودر پسته و گردو می‌توان استفاده کرد.